Enkle over-natten Baguetter
Lag enkle, smakfulle surdeigsbaguetter med sprø skorpe og saftig innside – hevet over natten for maksimal smak og minimal innsats.
Lag enkle, smakfulle surdeigsbaguetter med sprø skorpe og saftig innside – hevet over natten for maksimal smak og minimal innsats.
Sprø, smakfulle baguetter med surdeig og rug – kaldhevet over natten for ekstra dybde og god skorpe.
Ingredienser 400 g siktet hvete 200 g siktet spelt 400 g vann 200 g surdeig 12 g salt Fremgangsmåte Bland ingrediensene: Kombiner siktet hvete, siktet spelt, vann, surdeig og salt...
Morsomme å lage og veldig gode!
Polarbrød er et deilig, mykt og litt seigt brød som har sitt opphav i de nordiske landene, spesielt populært i Norge og Sverige. Tradisjonelt sett er polarbrød laget med gjær,...
Med en myk innside og en seig skorpe
Enkle og elegante
Perfekt bakst til helgefrokosten
En fransk finbakst
Luftige ciabatta med rustikk look
Dette er luksus helgefrokost på sitt aller beste - rundstykker med vårhvete og spelt 😍
Enkle rundstykker med surdeig
Syrlig, luftig og lekker!
Utrolig enkelt og veldig godt!
Luftig og smakfull - perfekt på tapasbordet