Enkle Over-natten Rundstykker med Spelt
Enkel oppskrift på luftige surdeigsrundstykker med tre typer mel og aktiv surdeigsstarter. Deigen heves over natten og stekes gyllen og sprø på høy varme.
Enkel oppskrift på luftige surdeigsrundstykker med tre typer mel og aktiv surdeigsstarter. Deigen heves over natten og stekes gyllen og sprø på høy varme.
Lag enkle, smakfulle surdeigsbaguetter med sprø skorpe og saftig innside – hevet over natten for maksimal smak og minimal innsats.
Sprø, smakfulle baguetter med surdeig og rug – kaldhevet over natten for ekstra dybde og god skorpe.
Ingredienser 400 g siktet hvete 200 g siktet spelt 400 g vann 200 g surdeig 12 g salt Fremgangsmåte Bland ingrediensene: Kombiner siktet hvete, siktet spelt, vann, surdeig og salt...
Polarbrød er et deilig, mykt og litt seigt brød som har sitt opphav i de nordiske landene, spesielt populært i Norge og Sverige. Tradisjonelt sett er polarbrød laget med gjær,...
Myke og saftige rundstykker med spelt og vårhvete – perfekt for en ekstra god helgefrokost. Langtidshevet med surdeig for ekstra smak og tekstur.
Saftige, kaldhevede surdeigsrundstykker med god skorpe og dyp smak. Enkle å lage – perfekte til frokost, lunsj eller matpakke.