Rask frakt - Levert hjem for kr 69

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Sånn fungerer en surdeig – helt enkelt forklart

Surdeig er som et lite magisk hevemiddel som du har i kjøleskapet. Den bor i et glass, og du gir den mat av og til – så hjelper den deg med å bake fantastisk brød.

 

Slik gjør du det:

  1. Du har alltid litt surdeig i kjøleskapet.
    Den står der og hviler, helt stille, til du trenger den.

  2. Når du skal bake, tar du den ut og gir den mat.
    Mat for surdeig er bare mel og vann. Du rører det inn og lar den stå på kjøkkenbenken.

  3. Etter noen timer begynner den å boble og vokse.
    Da er den våken og klar til å brukes i deigen.

  4. Du baker med den – og sparer en liten klatt.
    Den lille klatten setter du tilbake i glasset og inn i kjøleskapet igjen.

Neste gang du skal bake, gjør du det samme. Surdeigen kan leve i årevis hvis du passer på den – og den gir deg brød med masse smak og god konsistens.

Vil du lære mer?

Ta vårt online surdeigskurs – og bli med i et voksende fellesskap av surdeigsentusiaster.