Levering 1-3 dager • Gratis frakt over 799kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Rustikke baguetter – sprø utenpå, myke inni!

Rustikke baguetter – sprø utenpå, myke inni!

Lag deigen, la den hvile, og stek med damp for ekstra sprø skorpe. Perfekt til alt fra frokost til fest!

Ingredienser

(antall: 8)

  • 300 g vann
  • 100 g surdeigsstarter
  • 400 g siktet hvetemel
  • 10 g salt

Slik gjør du

Bland vann, surdeig og mel i en kj.kkenmaskin og elt i 5 minutter. Vent 30 minutter og tilsett saltet. Kjør maskinen videre i 3 minutter.

Ha deigen over i en flat form og la den hvile der i 1 time.

Brett deigen en gang over seg selv. Vent 1 time til og brett deigen igjen. La deigen stå i romtemperatur over natten eller i minst 5 timer.

Når bagettene skal stekes, settes ovnen på 240 grader over- og undervarme med bakestålet midt i ovnen. Dryss mel på kjøkkenbenken og ha deigen over på den melete overflaten. Del deigen i biter på cirka 5x15 cm og legg dem over på et bakepapir.

Kast noen isbiter i bunnen av ovnen når du setter inn bagettene for at det skal dannes damp. Stek på bakestålet i 25 minutter.

La bagettene avkjøles godt før du skjærer i dem.