GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom


Hjelp! Har surdeigen mistet piffen?

Ikke få panikk – her er nødhjelpen du trenger!

Hvis surdeigsstarteren din har skilt seg, lukter rart eller virker død, betyr det ikke nødvendigvis at den er ødelagt. Du kan ofte redde den med noen enkle steg.

Slik vekker du surdeigen til live igjen:

  1. Ta én spiseskje av starteren og legg den i et rent glass. Kast resten.
  2. Bland inn 50 g økologisk siktet hvetemel og 50 g vann.
  3. Sett på lokk (løst) og la glasset stå i romtemperatur i 24 timer.
  4. Gjenta dette hver dag i et par dager – til starteren bobler og lukter friskt igjen.

Husk: Du skal bare bruke én spiseskje videre hver gang du mater. Resten kan du kaste eller bruke i oppskrifter med overskuddsstarter.


Kom på kurs hos oss!

 

Surdeigskurs - Nybegynner

1.600,00 kr
 

Surdeigskurs - Litt Øvet

1.600,00 kr