GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Surdeigsskolen

Oppbevaring av surdeig

Oppbevaring av surdeig

For at surdeigsstarteren din skal holde seg frisk og aktiv, er det viktig å oppbevare den riktig. Du kan velge mellom to metoder, avhengig av hvor ofte du baker. 1....

Lag din egen surdeigsstarter

Lag din egen surdeigsstarter

Å lage en surdeigsstarter er enkelt – alt du trenger er mel, vann og litt tålmodighet.Ved å blande mel og vann, setter du i gang en naturlig gjæringsprosess der mikroorganismene...

Bakers Percentage // Bakerens prosent

Bakers Percentage // Bakerens prosent

Nøkkelen til presise og fleksible oppskrifter: Bakers percentage Bakers percentage er et nyttig verktøy for bakere som ønsker å utvikle og justere oppskrifter med forutsigbare resultater. Systemet uttrykker alle ingredienser...