Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Fine rundstykker med surdeig

Disse rundstykkene bakt med surdeig blir så fine på frokostbordet, og er faktisk superenkle å lage. Sett deigen kvelden i forveien så er det bare å ta ut deigen av kjøleskapet, forme, snitte og steke. Og så spise!

Ingredienser

  • 720 g vann
  • 220 g surdeigsstarter
  • 1kg siktet hvetemel eller speltmel
  • 20 g salt


Slik gjør du
Bland alt bortsett fra salt i en kjøkkenmaskin, elt i minst 5 minutter.

La deigen hvile i 30 minutter før du tilsetter saltet og elter videre i 5 minutter til.

La deigen heve i 3 timer i romtemperatur hvor du kjører maskinen i cirka ett minutt for å stramme opp deigen cirka halvveis i hevetiden.

Sett deigen kaldt i kjøleskapet og la den kaldheve til du skal spise rundstykkene (minst 8 timer, maks 72 timer).

Når rundstykkene skal stekes forvarmes bakestålet på rist midt i ovnen på 240 grader i 30 minutter.

I mellomtiden deler du deigen i biter på 120 gram som du former til runde stykker med en deigskrape.

Snitt mønster og stek rundstykkene på 230 grader over- og undervarme i 25-30 minutter.

 


Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 

Surdeigskit | Premium

1.999,00 kr
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr