GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Salte surdeigskjeks

Ingredienser

  • 400 g siktet hvetemel
  • 100 g sammalt speltmel
  • 200 g vann
  • 100 g surdeigsstarter (må ikke være aktiv)
  • 1 ts salt
  • 2 ss olivenolje
  • havsalt

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene sammen med en kjøkkenmaskin. Elt deigen i 10 minutter til alle ingrediensene er blandet godt og deigen løsner fra bakebollen.

La deigen hvile under et fuktig kjøkkenhåndkle i romtemperatur i 3 timer (kan også settes kaldt over natten).

Kjevle ut deigen på et bakepapir til cirka 2 mm tykkelse. Dryss over med olivenolje og havsalt. Bruk en kniv til å dele deigen i passe store firkanter på cirka 4x4 cm, eventuelt et glass eller en utstikker til å stikke ut runde kjeksformer. Bruk en gaffel til å stikke noen hull i hver kjeks, slik at de ikke blåser seg opp under steking.

Stek på 200 °C midt i ovnen i 5–10 minutter.

 

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr

Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet