GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Flatbrød med timian og havsalt

 

Fancy flatbrød med timian og havsalt, bakt med surdeig. Disse var superenkle å lage og var helt perfekte på tapasbordet med parmaskinke og tapenade.

Oppskrift

  • 250 g vann
  • 100 gram surdeig
  • 500 gram hvetemel
  • 20 gram olivenolje
  • 1ts salt

Til topping:
Olivenolje, fersk timian og havsalt

Slik gjør du

Bland sammen 

deigen og la den hvile i 30 minutter. Kjevle d

en så ut til tynne flak på 1 mm tykkelse. Pensle over olivenolje og dryss på fersk timian og havsalt. Varm bakestålet i ovnen til det er helt gjennomvarmt og legg flatbrødene på. Stek i cirka 10 minutter på 240 grader over-og undervarme. Pass på steketiden slik at de ikke brenner seg. Og voila, litt mer fancy flatbrød

 

 

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr

Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet