Flatbrød med timian og havsalt 💛

Fancy flatbrød med timian og havsalt, bakt med surdeig 💛 Disse var superenkle å lage og var helt perfekte på tapasbordet med parmaskinke og tapenade. 👌🏼
.
Oppskrift:
• 250 g vann
• 100 gram surdeig
• 500 gram hvetemel
• 20 gram olivenolje
• 1ts salt
Til topping:
Olivenolje, fersk timian og havsalt
.
Slik gjør du:
Bland sammen deigen og la den hvile i 30 minutter. Kjevle den så ut til tynne flak på 1 mm tykkelse. Pensle over olivenolje og dryss på fersk timian og havsalt. Varm bakestålet i ovnen til det er helt gjennomvarmt og legg flatbrødene på. Stek i cirka 10 minutter på 240 grader over-og undervarme. Pass på steketiden slik at de ikke brenner seg. Og voila, litt mer fancy flatbrød ☺️💛

 

Tilbake til bloggen