Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Brune pinner

Ingredienser:
  • 200 g romtemperert smør
  • 
200 g sukker
  • 
80 g surdeig 

  • 1 ss lys sirup
  • 
½ ts malt kanel 

  • 1 ts vaniljesukker 

  • 1 ts natron 

  • 300 g hvetemel


Slik gjør du:

Ha sukker og smør i en kjøkkenmaskin og rør godt sammen.

Tilsett surdeig og sirup, og rør godt sammen.

Rør sammen det tørre, og tilsett i deigen.

Pakk deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter.

Del deigen i fire og rull dem til pølser. Finn frem to bakepapirkledde stekebrett og legg to pølser på hvert brett. Trykk pølsene flate.

Pensle med eggehvite eller melk og strø over perlesukker.

Stekes midt i ovnen ved 180 grader (over- og undervarme) i ca. 10 minutter, til kakene er gylne og fine.

Skjær kakene umiddelbart opp på skrå.

Legg igjen en kommentar

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 

Surdeigskit | Premium

1.999,00 kr
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 

Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet