Gratis frakt over 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Valmuefrøbrød

Surdeigsbrød med valmuefrø og spelt - Skillebekk surdeig


Ingredienser

  • 375 g siktet hvetemel
  • 125 g siktet speltmel
  • 375 g lunkent vann
  • 100 g aktiv surdeig (matet 8 timer før)
  • 10 g valmuefrø
  • 10 g salt

 

 

 

Slik gjør du

Bland sammen mel, vann og surdeigsstarter.

Vent 30 min før du tilsetter salt og valmuefrø.

Brett deigen tre ganger med 30 min mellom hver brett.

Brett deigen en siste gang på kjøkkenbenken før du drysser valmuefrø på overflaten av deigen og legger deigen opp ned i hevekurv.

Kaldhev brødet i kjøleskap over natten.

Stek dagen etter på stålplate ved 240 grader med damp i ovnen (lag damp ved å sette en ildfast form med kokende vann i bunn av ovnen) og 15 min uten damp på 230 grader.

 

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.