Gratis frakt over 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Surdeigsbrød med 15% fullkorn

Surdeigsbrød med 15% fullkorn

Ingredienser

  • 375 g vann
  • 100 g surdeigsstarter
  • 425 g siktete hvetemel
  • 75 g sammalt hvetemel
  • 10g salt

Slik gjør du

  • Bland sammen vann, surdeigsstarter og mel. Vent 30 min.
  • Ha i salt. Vent 30 min.
  • Brett deigen over seg selv ved å ta tak i ytterkant av deigen og brette den inn mot midten. Vent 30 min.
  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.
  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.
  • Ha deigen over på kjøkkenbenken og la den hvile der i 20 min.
  • Brett deigen en siste gang og legg deg over i en melet hevekurv. La den kaldheve i kjøleskapet i minst 8 timer.
  • Stek brødet ved 230 grader på et bakestål i 20 min med damp i ovnen (gjøres ved å plassere en ildfastform med kokende vann i bunn av ovnen). Fjern dampen og stek videre i 15 min ved 200 grader.

  • Avkjøl brødet på rist og nyt.

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.