Speltbrød med solsikkekjerner

Speltbrød med solsikkekjerner

Et enkelt, sunt og godt formbrød som du slenger sammen på kort tid.

Ingredienser

  • 350 g vann
  • 200 g surdeigsstarter
  • 300 g siktet speltmel
  • 100 g sammalt speltmel
  • 100 g solsikkekjerner
  • 30 g linfrø
  • 10 g salt

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle.

Legg deigen over i en brødform og dekk til med et vått kjøkkenhåndkle, plastfolie eller bivokspapir.

La deigen heve i romtemperatur i 4–8 timer til den har vokst til cirka dobbel størrelse.

Stek brødet midt i ovnen på 180 °C med over- og undervarme (uten damp) i 80 minutter.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Kjøp bakeutstyret du trenger

1 av 3