Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Rugbrød

 

Ingredienser

  • 100g rugkjerner bløtlagt i 100g vann

  • 400g siktet svedjerug (eller vanlig rug)

  • 400g vann

  • 200g rugsurdeig

  • 20g maltmel

  • 20g salt

 

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene og legg deigen i en brødform som dekkes til med et vått kjøkkenhåndkle eller plastfolie. La deigen heve i romtemperatur i 3-6 timer. Stek så brødet på 180grader over- og undervarme i 1 time og 20 min.

kommentar

Tina

Hei, finner ingen steder jeg får tak i maltmel. Kan man bruke ekstrakt i stedet feks? Hva kan man evt erstatte det med?

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.

Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet