GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Landbrød

Ingredienser

  • 450g vann
  • 120g surdeigsstarter
  • 600g landhvete
  • 12g salt

Slik gjør du

  • Bland sammen vann, surdeigsstarter og mel. Vent 30 min.
  • Ha i salt. Vent 30 min.
  • Brett deigen over seg selv ved å ta tak i ytterkant av deigen og brette den inn mot midten. Vent 30 min.
  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.
  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.
  • Ha deigen over på kjøkkenbenken og la den hvile der i 20 min.
  • Brett deigen en siste gang og legg deg over i en melet hevekurv. La den heve i kjøleskapet i minst 8 timer.
  • Stek brødet ved 230 grader på et bakestål i 20 min med damp i ovnen (gjøres ved å plassere en ildfastform med kokende vann i bunn av ovnen). Fjern dampen og stek videre i 15 min ved 200 grader.

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.



Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr