Knasende frøbrød

Ingredienser

  • 400 g vann
  • 200 g surdeigsstarter
  • 300 g sammalt hvetemel
  • 100 g store havregryn
  • 50 g knuste linfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g chiafrø
  • 80 g solsikkefrø
  • 80 g gresskarfrø
  • 10 g salt

 

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle.

Legg deigen over i en smurt brødform og dekk til med et vått kjøkkenhåndkle, plastfolie eller bivokspapir.

La deigen heve i romtemperatur i 4–8 timer til den har vokst til cirka dobbel størrelse.

Stek brødet midt i ovnen på 180 °C med over- og undervarme (uten damp) i 80 minutter.

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Kjøp bakeutstyret du trenger

1 av 3