Gratis frakt over 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Frøbrød

Ingredienser

  • 400 g vann
  • 200 g siktet hvetemel
  • 200 g sammalt hvetemel
  • 200 g surdeigsstarter
  • 40 g knuste linfrø
  • 100 g solsikkefrø
  • 100 g gresskarfrø
  • 10 g salt

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle.

Legg deigen over i en brødform og dekk til med et vått kjøkkenhåndkle, plastfolie eller bivokspapir.

La deigen heve i romtemperatur i 4–8 timer til den har vokst til cirka dobbel størrelse.

Stek brødet midt i ovnen på 180 °C med over- og undervarme (uten damp) i 80 minutter.

 

kommentarer

Ingeborg Stang

Skal denne eltes?
Jeg står med deig til albuene og er en smule frustrert…

Victoria F

Hvilken størrelse på brødform bør brukes til denne oppskriften?

Khairun Nisa

Det er inspirerende å lese om hvordan frøbrød kan varieres med forskjellige ingredienser, avhengig av smakspreferanser. Oppskriftene og tipsene som deles gjør det enkelt å prøve dette hjemme, og det er en fantastisk måte å inkludere mer næring i hverdagskosten. Frøbrød er virkelig en perfekt kombinasjon av helse og nytelse! Visit us Telkom University Jakarta

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.