Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

100 % Speltbrød

Ingredienser

  • 365 g vann
  • 125 g surdeig 
  • 250 g siktet speltmel
  • 250 g sammalt speltmel
  • 1 ts salt


Slik gjør du
Bland alt bortsett fra salt i en kjøkkenmaskin og elt i 5 minutter.

Vent 30 min før du har i saltet og elt videre i 5 min.

La deigen heve på kjøkkenbenken i 3-5 timer hvor du bretter deigen tre ganger i løpet av hevetiden (eller kjører kjøkkenmaskinen i cirka 30 sekunder).

Ha deigen over på kjøkkenbenken, brett den en siste gang og ha den over i en hevekurv.

La deigen kaldheve over natten.

Når brødet skal stekes forvarmes bakestålet på rist midt i ovnen i 20-30 minutter før du tar deigen rett fra kjøleskapet, snitter mønster og legger den på stålet.

Stek på 240 grader i 30-35 minutter. 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.



Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr