Gratis frakt over 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Juleflatbrød

Ingredienser:
  • 250 g surdeig
  • 400 g vann
  • 1 ts fenikkel (kan sløyfes)
  • 1 ss lys sirup
  • 10 g salt
  • 550 g siktet hvetemel
  • 200 g sammalt rugmel
  • 50 g rapsolje


Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene med en kjøkkenmaskin.

La deigen stå en time på kjøkkenbenken før du setter den kaldt. La den stå kaldt minst en time, men gjerne over natten (ikke la den stå lenger enn 48 timer).

Kjevle ut deigen ved bruk av mye mel på glatt underlag.

Stek på varmt bakestål midt i ovnen på 250 grader. Stek i 10 minutter eller til de blir gylne.

kommentar

Mette Johansen

Kan man steke på takke i stedet for i ovnen?

Legg igjen en kommentar


Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet