Disse kanelbollene med en blanding av kanel og tahini ble såå gode. Ved å bruke en blanding av surdeig og gjær innebærer det at disse er klare på et par timer.
Ingredienser
Deig
300 g mel
160 gram melk
50 gram surdeig
10 gram fersk gjær
30 gram sukker
1 ts kardemomme
40 gram romtemperert smør
Tahinismør
60 gram smeltet smør
60 gram sukker
1 ts kanel
1 ts tahini
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til deigen og la den elte i 10 minutter i kjøkkenmaskin. Sett deigen til heving i 2 timer.
Bland ingrediensene til tahinismøret i mellomtiden, la den kjølne godt før den skal brukes.
Kjevle ut deigen som vist, bre tahinismøret og ov brett en gang over.
Bruk en pizzakutter til å kutte tynne strimler og rull snurrene.
Stek på et stekebrett midt i ovnen ved 220 grader over- og undervarme i 15 minutter eller til snurrene ser klare ut.