GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Kanelsnurr med tahini

 

Disse kanelbollene med en blanding av kanel og tahini ble såå gode. Ved å bruke en blanding av surdeig og gjær innebærer det at disse er klare på et par timer.


Ingredienser
Deig
300 g mel
160 gram melk
50 gram surdeig
10 gram fersk gjær
30 gram sukker
1 ts kardemomme
40 gram romtemperert smør

Tahinismør
60 gram smeltet smør
60 gram sukker
1 ts kanel
1 ts tahini

Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til deigen og la den elte i 10 minutter i kjøkkenmaskin. Sett deigen til heving i 2 timer.
Bland ingrediensene til tahinismøret i mellomtiden, la den kjølne godt før den skal brukes.

 
Kjevle ut deigen som vist, bre tahinismøret og ov brett en gang over.

 

Bruk en pizzakutter til å kutte tynne strimler og rull snurrene.

 

 Stek på et stekebrett midt i ovnen ved 220 grader over- og undervarme i 15 minutter eller til snurrene ser klare ut.

Legg igjen en kommentar

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr