GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Kanelsnurr med kardemomme

 

 

Ingredienser

Deig
235 g helmelk
80 g surdeig
500 g hvetemel
70 g sukker
2 ts kardemomme
2 ts salt
75 g smør

Fyll
100 g smør
70 g sukker
5g kanel

 

Slik gjør du
Bland alt bortsett fra smør i en kjøkkenmaskin. Elt 5 minutter før smøret blandes inn. Elt videre til deigen løsner fra bakebollen.

Legg deigen i plastfolie og la deigen hvile en time på kjøkkenbenken. Legg den i kjøleskap og la den være der i minimum 1 time før deigen tas ut for kjevling.

I mellomtiden lages fyllet. Smelt sammen all ingrediensene til fyllet i en kjele og la den kjølne.

Ta deigen ut av kjøleskap og kjevle den ut mens den er kald. Smør på fyllet, rull og form bollene. La de heve i romtemperatur over natten eller mimimun 5 timer. Sett de gjerne inn i ovnen med lyset på for å skape et varmt klima slik at de heer fortere. Hus

Stek på 225grader i 10-15 min

 

 


Legg igjen en kommentar

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr