GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Høstens beste gulrotkake!

Ingredienser:

Kakerøre:
200 g surdeig (kan erstattes av 3 stk egg)
2,5 dl sukker
2 dl nøytral olje
3,5 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts bakepulver
3 ts kanel
300 g revet gulrot
Smør til å smøre formen med

Meliskrem:
200 g melis
Saften av en halv sitron
1 ts vaniljesukker

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til kakerøren og ha den over en smurt kakeform.

Stek på 200 grader over- og undervarme i 40 minutter eller til kaken er gjennomstekt (sjekk i slutten av steketiden med en kakenål).

Sikt melis og bland inn sitronsaften. Hell over kaken når den er avkjølt.

Nyt til en nytrukket kaffekopp. 🍂🤎

Legg igjen en kommentar

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr