Brytebrød

Brytebrød

Anbefalt utstyr

  • Deigsnitter
  • Hyssing
  • Sikt til mel
  • En stor skål (ca. 15 cm i diameter)
  • Snurrebrett til pizza

Slik gjør du

  • Kutt fire like lange strimler av kjøkkenhyssing. Det kan lønne seg å ha litt olje på hyssingen for at den ikke skal feste seg til brødet under steking.

  • Legg hyssingene på snurrebrettet som vist på bildet. Legg brødet fra hevekurven over hyssin- gene slik at de kommer på undersiden av brødet. Bruk melsikten til å drysse mel jevnt utover over- flaten til brødet.

  • Knyt sammen en og en hyssing slik at hver av hyssingene får en knute midt på brødet. Kutt små blader med barberbladet i hver av delene som er dannet av hyssingene.

 

   

Tilbake til bloggen

Kjøp bakeutstyret du trenger

1 av 3