GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Brytebrød

Brytebrød

Anbefalt utstyr

  • Deigsnitter
  • Hyssing
  • Sikt til mel
  • En stor skål (ca. 15 cm i diameter)
  • Snurrebrett til pizza

Slik gjør du

  1. Kutt fire like lange biter av kjøkkenhyssing. Tips: Smør litt olje på hyssingen så den ikke fester seg til brødet under steking.
  2. Legg hyssingene i kryss på snurrebrettet (se bilde hvis tilgjengelig).
  3. Legg det ferdighevede brødet fra hevekurven forsiktig oppå hyssingene, slik at de havner under brødet.
  4. Bruk melsikten til å drysse et jevnt lag mel over brødet.
  5. Knyt sammen hyssingene én etter én, slik at det dannes fire felt på toppen av brødet.
  6. Bruk deigsnitteren til å skjære små blader i hvert felt som er dannet av hyssingene.

   


Smart å ha!