Gratis frakt over 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Bananbrød med surdeig

Dette bananbrødet er en perfekt måte å bruke opp overmodne bananer på – og samtidig få inn litt surdeigsmagi i baksten. Med brunt sukker, smør og et hint av salt blir det både saftig og smakfullt, og surdeigen gir en mild syrlighet som balanserer sødmen. Dette er en rørebakst som krever minimalt med innsats, men gir maksimalt med kos. Pynt med bananskiver på toppen og nyt det som frokost, kaffekos eller dessert.

Ingredienser

  • 250g modne bananer (4stk)
  • 80g brunt sukker
  • 250g siktet hvetemel
  • 100g surdeig
  • 2ts bakepulver
  • 100g romtemperert smør
  • 1ts salt

     

    Slik gjør du

    Bland alle ingrediensene sammen med en kjøkkenmaskin, ha i noen spiseskjeer med vann hvis deigen er veldig tørr (det kommer an på modenheten til bananene).

    Legg deigen over i brødform og pynt med to halve bananer på toppen.

    Stekes på 180 grader i 1 time. 


      Legg igjen en kommentar

      Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.