Gratis frakt over 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Knekkebrød av restesurdeig

Når du har for mye surdeigstarter som du ikke vet helt hva du skal bruke til er disse knekkebrødene helt supre å lage. Surdeigsstarteren må ikke være aktiv, du bare smører et tynt lag utover et bakepapir, drysser over frø og steker.

Så enkelt og godt!

Ingredienser

  • Overskuddsstarter (ev. aktiv og boblende surdeigsstarter)
  • Gresskarfrø
  • Solsikkefrø
  • Chiafrø
  • Havregryn
  • Rugfrø

 

Slik gjør du

Ha surdeigsstarteren over på et bakepapir og bruk en skje til å smøre surdeigen utover, slik at den dekker hele bakepapiret.

Dryss havregryn over og fyll så på med frøene. Sørg for å fordele frøene jevnt utover. Bruk en skje til å trykke frøene ned i surdeigen hvis det trengs. Bruk til slutt en gaffel til å stikke hull jevnt utover knekkebrødet.

Stek på 180 °C med over- og undervarme midt i ovnen i cirka 10 minutter.

 


Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet