GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Babka med blåbær

Ingredienser:

Deig

  • 110 g melk
  • 350  g siktet hvete
  • 150g surdeigsstarter
  • 50 g sukker
  • 85 g meierismør
  • 5 g salt
Fyll
  • 200 g blåbær
  • 100 g sukker

 

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene til deigen og la den stå i romtemperatur i 1 time.
  • Kok opp blåbærene med sukkeret i en kjele og la den kjøle. Pass på å koke blandingen helt ned, det vil si at det skal bli litt en tykk pasta slik at den er lettere å smøre ut på deigen.
  • Kjevle så deigen ut til et reklangel på ca 1 cm tykkelse og smør på blåbærfyllet.
  • Form babkaen ved å rulle sammen deigen, kutte den på midten med en kniv og flette som vist.

      

  • Legg babaken over i en brødform og la den heve videre i romtemperatur i 5-6 timer.
  • Stek babkaen ved 180 grader i 45 minutter. Legg gjerne aluminiumsfolie over slik at den ikke blir brent.

 

 

 

 

Bestselgere

 
 
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent
 
 
 

Glass med lokk 580ml

119,00 kr
 
 
 

Surdeigskit - Premium

1.999,00 kr