GRATIS FRAKT OVER 799 kr

Handlekurv 0

Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Grissini

Verdens beste grissini som smaker fantastisk som en sommerlig snacks, eller resten av året for den sakens skyld. Se ingredienser og fremgangsmåte nedenfor.
Ingredienser
  • 500 g siktet hvetemel
  • 230 g vann
  • 100 g surdeigsstarter
  • 20 g olivenolje
  • 1 ts salt
  • 10 g hakket hvitløk Timian og rosmarin
  • Olivenolje og havsalt til topping

    Slik gjør du
    Bland alle ingrediensene sammen med en kjøkken- maskin. La deigen hvile under et fuktig kjøkken- håndkle i romtemperatur i 3 timer (kan også settes kaldt over natten).
    Del deigen i 4 deler og kjevle ut hver del til cirka 1 cm tykk. Bruk mer mel hvis deigen er veldig klissete. Dryss olivenolje og havsalt på deigen når den er kje- vlet ut. Del i strimler med en pizzakutter eller deigsk- rape og rull til tynne strimler.
    Stek grissiniene på 200 °C midt i ovnen i 5–10 minut- ter.

      Bestselgere

       
       
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
      Ankarsrum Assistent
       
       
       

      Glass med lokk 580ml

      119,00 kr
       
       
       

      Surdeigskit - Premium

      1.999,00 kr

      Lær alt om surdeigsbaking

      Surdeigskurs

      Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet