GRATIS FRAKT OVER 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Frøbrød

Ingredienser

  • 400 g vann
  • 200 g siktet hvetemel
  • 200 g sammalt hvetemel
  • 200 g surdeigsstarter
  • 40 g knuste linfrø
  • 100 g solsikkefrø
  • 100 g gresskarfrø
  • 10 g salt

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle.

Legg deigen over i en brødform og dekk til med et vått kjøkkenhåndkle, plastfolie eller bivokspapir.

La deigen heve i romtemperatur i 4–8 timer til den har vokst til cirka dobbel størrelse.

Stek brødet midt i ovnen på 180 °C med over- og undervarme (uten damp) i 80 minutter.

 

kommentarer

Ingeborg Stang

Skal denne eltes?
Jeg står med deig til albuene og er en smule frustrert…

Victoria F

Hvilken størrelse på brødform bør brukes til denne oppskriften?

Khairun Nisa

Det er inspirerende å lese om hvordan frøbrød kan varieres med forskjellige ingredienser, avhengig av smakspreferanser. Oppskriftene og tipsene som deles gjør det enkelt å prøve dette hjemme, og det er en fantastisk måte å inkludere mer næring i hverdagskosten. Frøbrød er virkelig en perfekt kombinasjon av helse og nytelse! Visit us Telkom University Jakarta

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.

Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet