Hei!

Jeg heter Martine, og det er jeg som driver Skillebekk Surdeig. Jeg startet denne bakesiden i 2019 etter at jeg hadde blitt fullstendig hekta på surdeig selv, og ville dele oppskrifter og bakeinspirasjon på instagram.

Under pandemien begynte jeg å selge et startkit for å gjøre det lettere for flere å komme i gang med surdeigsbaking. Kitet ble veldig populært og det lille selskapet vokste seg raskt større. Derfor satte jeg opp nettbutikken i slutten av 2020.

Siden den gang har jeg drevet dette hobbyfirmaet ved av siden av jobben som maskiningeniør, men i 2023 tok jeg valget om å si opp jobben for å satse fullt på Skillebekk Surdeig.

Nå holder jeg kurs, skriver bøker og fortsetter å utvikle nye bakeprodukter og oppskrifter som du finner på denne siden.

Håper du finner noe du liker og at du har lyst til å følge med videre. Sees vi kanskje på kurs?

Om Skillebekk Surdeig

Skillebekk Surdeig er en bakeside med fokus på surdeigsbakst, lokalisert på Skillebekk i Oslo. Vårt mål å spre bakeglede og inspirasjon og legge til rette for at det skal være enkelt for deg å komme i gang med surdeigsbaking.

Sjekk ut @skillebekksurdeig på Instagram, en side som ble opprettet etter en bakeglad sommer i 2019. Siden den gang har det skjedd mye spennende på surdeigsreisen - serie på Matkanalen, to bøker og nettbutikk.

Tusen takk for at du følger med videre!

Vil du komme i kontakt?