Høstens beste gulrotkake!

Høstens beste gulrotkake!

Ingredienser:

Kakerøre:
200 g surdeig (kan erstattes av 3 stk egg)
2,5 dl sukker
2 dl nøytral olje
3,5 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts bakepulver
3 ts kanel
300 g revet gulrot
Smør til å smøre formen med

Meliskrem:
200 g melis
Saften av en halv sitron
1 ts vaniljesukker

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til kakerøren og ha den over en smurt kakeform.

Stek på 200 grader over- og undervarme i 40 minutter eller til kaken er gjennomstekt (sjekk i slutten av steketiden med en kakenål).

Sikt melis og bland inn sitronsaften. Hell over kaken når den er avkjølt.

Nyt til en nytrukket kaffekopp. 🍂🤎

 

Tilbake til bloggen

Kjøp bakeutstyret du trenger

1 av 3