Gratis frakt over 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Rugbrød

 

Ingredienser

  • 100g rugkjerner bløtlagt i 100g vann

  • 400g siktet svedjerug (eller vanlig rug)

  • 400g vann

  • 200g rugsurdeig

  • 20g maltmel

  • 20g salt

 

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene og legg deigen i en brødform som dekkes til med et vått kjøkkenhåndkle eller plastfolie. La deigen heve i romtemperatur i 3-6 timer. Stek så brødet på 180grader over- og undervarme i 1 time og 20 min.

kommentar

Tina

Hei, finner ingen steder jeg får tak i maltmel. Kan man bruke ekstrakt i stedet feks? Hva kan man evt erstatte det med?

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.