Gratis frakt over 1000 kr

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 1.000 kr unna gratis frakt.

Produkter
Par produktet med
Totalt Gratis
Frakt beregnes i kassen

Handlekurven din er tom

Landbrød

 Ingredienser

  • 450g vann

  • 120g surdeigsstarter

  • 600g landhvete

  • 12g salt

 

Slik gjør du

  • Bland sammen vann, surdeigsstarter og mel. Vent 30 min.

  • Ha i salt. Vent 30 min.

  • Brett deigen over seg selv ved å ta tak i ytterkant av deigen og brette den inn mot midten. Vent 30 min.

  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.

  • Gjenta brettingen. Vent 30 min.

  • Ha deigen over på kjøkkenbenken og la den hvile der i 20 min.

  • Brett deigen en siste gang og legg deg over i en melet hevekurv. La den heve i kjøleskapet i minst 8 timer.

  • Stek brødet ved 230 grader på et bakestål i 20 min med damp i ovnen (gjøres ved å plassere en ildfastform med kokende vann i bunn av ovnen). Fjern dampen og stek videre i 15 min ved 200 grader.

 

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk at alle kommentar må godtas før de publiseres.


Lær alt om surdeigsbaking

Surdeigskurs

Vi holder både kurs for nybegynnere og litt øvet