Kurs
Bli med på vårt surdeigskurs
1. Lær grunnleggende teknikker: om hvordan surdeigsstarteren fungerer, lær å blande en deig, forme brød og steke baksten.
2. Forstå prosessen: Kurset gir innsikt i gjæringsprosessen til surdeigen og hvordan faktorer som temperatur og meltype påvirker resultatet.
3. Få inspirasjon og fellesskap: Møt andre surdeigentusiaster, del erfaringer og ideer.
Kursene vi tilbyr
-
Utsolgt
Surdeigskurs 4. 18. og 25. april
Vanlig pris 1.500,00 krVanlig prisEnhetspris perUtsolgt -
Utsolgt
Surdeigskurs 14. mai kl 17-20.30
Vanlig pris 1.500,00 krVanlig prisEnhetspris perUtsolgt -
Utsolgt
Surdeigskurs 30. mai kl 17-20.30
Vanlig pris 1.500,00 krVanlig prisEnhetspris perUtsolgt -
Utsolgt
Surdeigskurs 6. juni kl 17-20.30
Vanlig pris 1.500,00 krVanlig prisEnhetspris perUtsolgt
Send oss en melding om du vil sette opp et eget kurs
Bilder fra kurset hos Becco
-
Lær om surdeigsstarter
-
Bak med surdeig
-
Lær å bruke bakeutstyret