Brune pinner

Brune pinner
Ingredienser:
  • 200 g romtemperert smør
  • 
200 g sukker
  • 
80 g surdeig 

  • 1 ss lys sirup
  • 
½ ts malt kanel 

  • 1 ts vaniljesukker 

  • 1 ts natron 

  • 300 g hvetemel


Slik gjør du:

Ha sukker og smør i en kjøkkenmaskin og rør godt sammen.

Tilsett surdeig og sirup, og rør godt sammen.

Rør sammen det tørre, og tilsett i deigen.

Pakk deigen i plastfolie og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter.

Del deigen i fire og rull dem til pølser. Finn frem to bakepapirkledde stekebrett og legg to pølser på hvert brett. Trykk pølsene flate.

Pensle med eggehvite eller melk og strø over perlesukker.

Stekes midt i ovnen ved 180 grader (over- og undervarme) i ca. 10 minutter, til kakene er gylne og fine.

Skjær kakene umiddelbart opp på skrå.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kjøp bakeutstyret du trenger

1 av 3