Rask levering. Fri frakt over kr 799 Rask levering. Fri frakt over kr 799

Kanelsnurr med surdeig og (bittelitt) gjær

Kanelsnurr med surdeig og (bittelitt) gjær

Jeg var litt utålmodig etter nystekte kanelsnurrer i dag, så juksa med litt gjær i deigen for at heveprosessen skulle gå fortere. Lite tips hvis du også vil speede opp heveprosessen. Her er oppskriften jeg brukte:
.
Ingredienser:
300 g melk
150 g surdeigsstarter
750 g siktet hvetemel
150 g sukker
1 ts malt kardemomme
1 ts salt
1,5 ts tørrgjær
100 g romtemperert smør
Fyll:
150 g smør
100 g sukker
5 g kanel
.
Slik gjør du:
Bland alt det tørre først, før du har i melk og smør. Deigen bør eltes i kjøkkenmaskin da den er ganske tørr og trenger å jobbes med i 10-15 minutter før den er klar. La den så heve i 2 timer i romtemperatur før snurrene formes og er klar til å stekes på 200 grader over- og undervarme i 15-20 minutter. NAM 💛